top of page

Behandelingen

Traditionele Thaise massage (Hard)

Het lichaam wordt tijdens deze massage in diverse Yoga-posities gebracht. Bij de massage wordt gebruik gemaakt van handen, vingers, ellebogen, knieën en soms het volle gewicht van de masseuse. De spieren worden gekneed tot het laatste restje spanning verdwenen is. Ledematen worden gestrekt en uitgerekt. De rug wordt gebogen tot een soepele kromming. Bij deze vorm van massage wordt geen olie gebruikt.

Deze massage is vrij stevig, en hierdoor zeer geschikt bij lichamelijke klachten zoals stijve en pijnlijke spieren. Verder werkt deze ontspannende massage zeer stressverlagend en verhoogt de soepelheid en flexibiliteit van het lichaam.

Hoofd-, nek-, schoudermassage

Personen, die stress hebben of gespannen zijn, kunnen een strak en pijnlijk gevoel hebben in het hoofd, de nek en de schouders. Door deze delen te masseren en door drukpunten te behandelen, wordt er snel een diepe ontspanning gecreëerd. Hoofdpijn en zorgen verdwijnen en gespannen spieren worden soepel gemaakt.

Deze massage richt zich vooral op de rug en de schouders. Door middel van intensieve knedingen en strijkingen worden de spieren losgemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. De massage wordt aangevuld met een ontspannende hoofdmassage.

De massage heeft een positieve uitwerking op het zenuwstelsel en werkt preventief. Klachten zullen verminderen en/of verdwijnen.

Oliemassage

Deze vorm van massage is de meest bekende om de huid, de spieren en de bloedcirculatie te stimuleren en geeft je geest en lichaam een gevoel van rust en ontspanning.

Oliemassage bevordert de doorbloeding waarbij vermoeide en gespannen spieren worden losgemaakt. Afvalstoffen worden afgevoerd, terwijl je lichaam de kans krijgt zich optimaal te herstellen.

Lange, zachte bewegingen worden gecombineerd met lichte knedingen of cirkelvormige bewegingen op de huid.


Oliemassage is geschikt voor mensen die algemene stressklachten hebben of voor degenen die eens lekker willen ontspannen. Een Oliemassage werkt heel erg rustgevend.

Combinatie Thaise massage, Oliemassage, Kruidenstempelmassage

Deze massage is een combinatie van de hierboven genoemde massages. Eerst vindt een traditionele Thaise massage plaats. Vervolgens wordt overgegaan op een Oliemassage en tenslotte wordt gewerkt met kruidenstempels. Na deze massages zult u zich als herboren voelen.

bottom of page